97ste Paasbal Moeder Kortrijkse

Waarde seniores, commilitones, oud-leden en sympathisanten,

Het praesidium en de leden van Hoogstudentenclub Moeder Kortrijkse hebben de eer en het genoegen U en uw sierlijk gevolg uit te nodigen voor de 97ste editie van het Paasbal. Het galabal vindt plaats op vrijdag 12 APRIL 2024 in de Cortina te Wevelgem.

Tickets available: www.ticketkantoor.nl/shop/paasbal2024

Indien u interresse heeft om als bedrijf ons te steunen en ons Paasbal te sponsoren kan dit door ons te contacteren op Moeder.Kortrijkse@outlook.be. Indien u, als oud-lid, personalis zou willen bijdragen kan dit door een overschrijving naar het rekeningnummer BE86 7350 1288 7850.

Volg Paasbal Moeder Kortrijkse op Facebook!

Amicaliter,

Praesidium Moeder Kortrijkse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *